MyMobiCalendar

MyMobiCalendar

Aan de slag met mobiliteit? Kinderspel dankzij deze multimodale en flexibele tool!

MyMobiCalendar verlicht en vereenvoudigt je mobiliteitsmanagement. Jij krijgt in één oogopslag een duidelijk overzicht van de mobiliteitskeuzes van je werknemers. Op die manier krijg je een beter zicht op de impact van je beleid en incentives.

Je werknemers duiden hun vervoerswijzen aan, wat toelaat om:

Alle vervoermiddelen zijn opgenomen in het systeem: fiets, carpool, openbaar vervoer, verplaatsingen te voet, bedrijfswagen ... maar ook telewerken!

 

"Een carpoolactie is zoveel meer waard! Niet alleen brengt dit het carpoolen zelf onder de aandacht, maar het zet ook de ondersteuning door de werkgever extra in de kijker. Dankzij de inzet van Colruyt Group wordt carpoolen vlot gefaciliteerd en hebben werknemers recht op het fiscaal voordeel verbonden aan carpool." 
(Michiel Binnard, mobiliteitscoördinator werknemers van Colruyt Group)

 

Gedetailleerd overzicht van de mobiliteitskeuzes binnen je bedrijf

Dankzij het overzicht van alle vervoersmodaliteiten, heb je een gedetailleerd zicht op de mobiliteit binnen je bedrijf: Wie komt hoe? Hoeveel kilometers werden afgelegd?

Je lanceert tijdens het jaar een promotiecampagne ter bevordering van het gebruik van de fiets of carpoolen? Je hebt nu de mogelijkheid om de impact van je nieuwe mobiliteitsstrategieën te evalueren! Via onze tool kun je nagaan welke evoluties plaatsvinden en wat de precieze impact van je campagnes is. 

 

Gemakkelijk voordelen toekennen

MyMobiCalendar vormt een handige tool voor al jouw mobiliteitsvraagstukken. Om de impact van je sensibiliseringscampagnes te vergroten, kan je je werknemers belonen met aankoopcheques, gereserveerde parkeerplaatsen,… Dit kan voor iedereen of via een mobiliteitsloterij.

Tijdens de Week van de Mobiliteit kan je bvb. een wedstrijd organiseren en werknemers die zich duurzaam verplaatst hebben, belonen! Dankzij MyMobiCalendar kan je eenvoudig zien welke werknemers deelnamen!

 

Fiscaal carpoolattest

Iedereen die carpoolt, heeft recht op een fiscaal voordeel. Inderdaad, om carpoolen te promoten, verleent de overheid een gunstig fiscaal systeem dat je werknemers toelaat om (een groot deel van) hun totale woon-werkvergoeding fiscaal vrij te stellen.

Deze vrijstelling is slechts mogelijk wanneer carpoolen op bedrijfsniveau georganiseerd wordt. Taxistop kan je begeleiden bij deze eerste stap en je helpen om je werknemers te laten genieten van dit fiscale voordeel dankzij onze tools en expertise.

Zo levert MyMobiCalendar een fiscaal attest aan elke werknemer die carpoolt met een gedetailleerde uitleg over het totale vrij te stellen bedrag en hoe er van te genieten!

 

Contacteer ons voor meer info: carpool@taxistop.be / 070 22 22 92