Aansluiting

Aansluiting

Bent u op zoek naar mobiliteitsoplossingen voor uw werknemers? Met Carpool biedt u hen een service aan waarmee zij carpoolpartners kunnen vinden, binnen en buiten uw onderneming.

Een expert van Mpact analyseert samen met u de situatie binnen uw onderneming en zal u een oplossing op maat voorstellen. Wij begeleiden u bij de realisatie van incentives, bij het opstellen van bepaalde documenten, bij het beheer van het fiscale voordeel en bij het uitwerken van een communicatiecampagne.

Bij Carpool kan u makkelijk cijfers opvragen met betrekking tot het carpoolen binnen uw onderneming. U kan verschillende statistieken bekomen, zoals het aantal gecarpoolde kilometers, het aandeel uitgespaarde CO2-uitstoot, de financiële winst voor uw werknemers...

De experts van Mpact en de professionele tools ondersteunen u in uw taken en faciliteren de realisatie van uw duurzaam mobiliteitsbeleid. Contacteer ons voor een uitgebreide voorstelling van Carpool en laat u overtuigen van het nut van deze tool voor uw onderneming!

carpool@mpact.be